به سایت کلبه ی زیبایی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

بیماری پریودنتال

بیماری پریودنتال: هر چند که فکر می کنید که با از دست دادن سن ، از بین رفتن دندان ها امری اجتناب ناپذیر است ، در واقع ممکن است تمام دندان های شما یک عمر بماند. یكی از راههای رسیدن به این هدف ، جلوگیری از بیماری پریودنتال ("پریود" - اطراف ؛ "odont" - دندان) است كه توسط باكتریهایی ایجاد می شود كه به بافتهای اطراف دندان حمله می كنند. متأسفانه ، شما حتی نمی توانید متوجه شوید که مبتلا به بیماری لثه هستید زیرا علائم و نشانه ها همیشه به اندازه پزشک متخصص دندانپزشکیبرای شما آشکار نیستند. انواع ایمپلنت دندان در برابر بیماری لثه می تواند آسیب پذیر باشد. این بیماری برای انجام روشهای دندانپزشکی زیبایی مانند کامپوزیت دندان و لمینت دندان نیز باید کنترل شود.

تقریباً همه افرادی که بهداشت دهان و دندان روزمره را حفظ نمی کنند ، به لثه مبتلا می شوند. در صورت عدم درمان ، این عفونت لثه باکتریایی می تواند از لثه (لثه) - لثه ؛ «itis» - التهاب) تا پریودنتیت پیش رود ، که منجر به ریزش استخوان در اطراف دندان های شما می شود. با از بین رفتن بافت استخوان ، بافت لثه از دندان جدا می شود و جیب های کوچکی تشکیل می دهد که مکان حتی بهتری برای زندگی باکتری ها فراهم می کند - جایی که برس و نخ شما نمی تواند برسد. از آنجا که پیشرفت بیماری پریودنتال منجر به ریزش بیشتر استخوان ها می شود ، از بین رفتن دندان می تواند نتیجه بگیرد. بخشی از این مربوط به ژنتیک است ، زیرا بیماری پریودنتالدر خانواده ها تمایل دارد. خبر خوب این است که بیماری پریودنتال حتی در مراحل پیشرفته تر قابل کنترل است. این بیماری پیش از انجام ایمپلنت باید کنترل  شود.

بیشتر بخوانید: روشهای مراقبت از کامپوزیت دندان، مراقبت و نگهداری لمینت دندان، انواع کامپوزیت دندان، آیا لمینت دندان دائمی است؟ چرا به ایمپلنت نیاز دارید

علائم و نشانه های بیماری پریودنتال

درک این نکته مهم است که شما می توانید بیماری پریودنتال و بدون علائم واضح داشته باشید ، به خصوص اگر سیگاری هستید (نیکوتین باعث کاهش خون رسانی شده و از خونریزی و تورم بافتهای لثه جلوگیری می کند). هنوز موارد مهمی وجود دارد که می توانید جستجو کنید:

خونریزی لثه ها- برخی فکر می کنند وقتی لثه هایشان خونریزی می کند ، به این معنی است که آنها خیلی سخت مسواک می زنند. در حالی که مسواک زدن خیلی سخت برای لثه ها بد است ، اما نباید باعث خونریزی شود. هرگونه خونریزی لثه را باید علامت هشدار دهنده بیماری لثه دانست.

بوی بد دهان- جمع آوری پلاک در فضاهای بین دندان بسیار آسان است ، و شرایط زندگی مناسبی را برای باکتری هایی ایجاد می کند که ترکیبات بو و حاوی گوگرد ایجاد می کنند و منجر به بوی بد دهان می شوند.

قرمزی یا تورم لثه ها- التهاب لثه ها معمولاً اولین علامت بارز بیماری پریودنتال است.

برداشت لثه- اگر متوجه شدید که دندانهای شما طولانی تر از گذشته به نظر می رسند ، ممکن است این باشد که بافت لثه شما (به دور از مینای دندان) روبرو شده باشد ، برخی از ریشه های دندان خود را در معرض دید خود قرار دهید.

حساسیت- اگر رکود لثه وجود داشته باشد ، ممکن است ریشه های در معرض گرما یا سرما حساس شوند.

آبسه پریودنتال- باکتری ها می توانند در یک جیب پریودنتال محصور شوند و ناحیه با چرک پر می شود و تورم و دردناک می شود.

دندانهای شل - هنگامی که بیماری پریودنتال منجر به از بین رفتن استخوان شود ، دندانها می توانند شل یا مهاجرت کنند. اگر به نیروهای نیش بیش از حد از چسباندن یا سنگ زنی دندان خود استفاده می کنید ، می توان از دست دادن دندان نتیجه گرفت و ممکن است تسریع شود.

روش های درمان پریودنتال

تمام درمان های پریودنتال با ارزیابی تکنیک های بهداشت دهان و دندان و بهبود آنها ، به دنبال آن برداشته می شود و به دنبال آن از بین بردن مکانیکی پلاک و هر گونه رسوبات کلسیفیک شده (تارتار یا حساب) که در سطوح ریشه وجود دارد. این کار با یک روش تمیز کردن معروف به مقیاس گذاری ، برنامه ریزی ریشه یا دبریدماند با استفاده از ابزار دستی و / یا ابزارهای التراسونیک (لرزش با فرکانس بالا) انجام می شود. محصولات ضد میکروبی و یا آنتی بیوتیک های محلی نیز ممکن است در طول بخش های مختلف درمان پریودنتال برای کمک به بهبود و کاهش عمق جیب توصیه شود ، امیدوارم که نیاز به جراحی پریودنتال را از بین ببرد. بعضی اوقات ممکن است اقدامات جراحی برای از بین بردن جیب های عمیق که بین بافت لثه التهابی و دندان ها وجود دارد ، لازم باشد. انواع مختلف جراحی برای رفع انواع مشکلات وجود دارد. بارها و بارها ، از روشها برای کاهش تعداد جراحی ها و همچنین هزینه های درمانی استفاده می شود.

https://www.colgate.com/en-us/oral-health/cosmetic-dentistry/implants/single-tooth-implants

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
بازدید : 114
تاریخ : چهارشنبه 17 مهر 1398 زمان : 12:25 | نویسنده : مونا حسینی | نظرات (0)

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 99
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 35
باردید دیروز : 20
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 5
بازدید هفته : 93
بازدید ماه : 55
بازدید سال : 14,627
بازدید کلی : 39,809

اطلاعات کاربری


عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

آرشیو

جستجو


کدهای اختصاصی

پشتیبانی

RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : Enterweb.ir