به سایت کلبه ی زیبایی خوش آمدید!
ironia

تبلیغات

اینـتر وب

 

ایمپلنت فوری چیست؟

در بعضی موارد خاص اگر شرایط استخوانی خیلی مساعد باشد میتوان بلافاصله تاج را به ریشه کاشته شده متصل کرد ولی احتمال شکست درمان تا 20% افزایش می یابد.

برای انجام این کار باید عرض و طول استخوان ایده آل باشد و تراکم استخوان هم به حدی باشد که بتوان ایمپلنت را با نیروی 60 نیوتن بست. پروتز این ایمپلنت باید کوتاه باشد که در هنگام جویدن به فیکسچر فشار وارد نشود و نیز باید از جنس کامپوزیت یا آکریل باشد.

بهتر است ایمپلنت فوری فقط برای 6 دندان قدامی انجام میشود که جنبه زیبایی دارند  و در نواحی خلفی به خاطر افزایش فشار بهتر است که اینکار انجام نشود.

بعد از مدت پنج ماه روکش موقت با روکش اصلی تعویض میشود.

شرایط لازم برای انجام ایمپلنت فوری :

1- 6 دندان قدام بالا و یا فک پایین بصورت گروهی یا تک تک وجود حداقل 6 میلیمتر عرض استخوان

2- وجود حداقل 13 میلیمتر طول مفید استخوان

3- تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی ( از نظر تراکم)

4- گیر اولیه 35 الی 60 نیوتن

5- رعایت بهداشت دهان ودندان

6- عدم وجود براکسیزم ( دندان قروچه)

مراحل انجام ایمپلنت دندان

دریافت ایمپلنت دندان چیزی بیش از چسباندن دندان های مصنوعی در دهان شماست. ایمپلنت نوعی درمان دندانپزشکی است که به جراحی نیاز دارد. اگر با دنیای دندانپزشکی آشنا نیستید ، ممکن است در مورد روش انجام ایمپلنت دندان اطلاعات نداشته باشید. در صورت نیاز به انجام مواردی مانند پیوند استخوان و یا لیفت سینوس مراحل انجام ایمپلنت دندان کمی متفاوت است . بصورت کلی مراحل انجام ایمپلنت دندان به شکل زیر می باشد:

  •         معاینه و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت به همراه هزینه

 

  •         در صورت احتیاج، کشیدن دندان در این مرحله از درمان می‌باشد. 

 

  •         جراحی و نصب پایه‌ی ایمپلنت

 

  •         طراحی چاهک لثه‌ای برای گذاشتن لبه‌ی روکش‌ها در زیر لثه، جهت پیشگیری از وارد شدن مواد غذایی به زیر ایمپلنت

 

  •         انتخاب رنگ، قالب‌گیری و ارسال قالب به لابراتور

 

  •     انجام کارهایی مثل: طراحی لبخند، موقعیت لبه‌ی دندان‌ها، تعیین ارتفاع فک و...
  •     ارسال قالب به لابراتور
  •     چسباندن نهایی ایمپلنت دندان



موفقیت ایمپلنت دندانی چقدر است ؟

موفقیت ایمپلنت 97% گزارش شده است، در 3% موارد بجای پیوند استخوان بافت لثه ای به ایمپلنت دندان میچسبد و در این موارد بایستی ایمپلنت دندانی خارج شده و مجددا ایمپلنت جدید کاشته شود.

علت این پدیده وارد شدن ضربه به ایمپلنت دندان است که منجر به تکان خوردن ایمپلنت و جوش نخوردن آن به استخوان میشود. همانطور که میدانیم برای جوش خوردن استخوان باید هیچ حرکتی وجود نداشته باشد بنابراین وارد شدن فشار به ناحیه میتواند منجر به جوش نخوردن ایمپلنت دندان شود.

از دیگر مواردی که ممکن است پیش بیاید این است که بدن بیمار به جسم خارجی واکنش نشان دهد و آنرا پس می زند این پدیده بسیار نادر است و اگر پیش بیاید میتوان دو ماه صبر کرد و دوباره کار را تکرار کرد . که معمولا بدن برای بار دوم پیوند ایمپلنت را می پذیرد.

بهداشت دهان و دندان از شاخص های بسیار مهم در موفقیت درمان ایمپلنت است.

نکته: استعمال دخانیات از موارد عدم موفقیت میباشد.

یک کاندیدای مناسب برای جراحی ایمپلنت باید دارای چه شرایطی باشد؟

سلامت کلی بدن، لثه های سالم و مقدار کافی استخوان برای جوش خوردن ایمپلنت. بعضی مردم چنان استخوان فک شان را از دست داده اند که تنها راه موجود برای درمان آنها ایمپلنت است ولی پیش از آن باید استخوان به روشهای خاصی تا اندازه مطلوب بازسازی شود و همکاری بسیار مناسب در جهت مراقبت از ایمپلنت ها و لثه های اطراف آنها شامل مسواک زدنروزانه و کشیدن نخ دندان، لازم است. همین طور ویزیت های منظم از سوی دندانپزشک هم مهم است.

به طور کلی افرادی که مناسب دریافت ایمپلنت نیستند شامل: افراد بسیار جوانی که فک آنها به حد کافی رشد نکرده است، بانوان باردار، افراد الکلی یا معتاد، افرادی که پرتو درمانی در ناحیه سر و گردن داشته اند، افرادی که بیماری های مزمن مثل دیابت و هموفیلی و بیماریهای بافت همبند داشته اند افرادی که داروهای خاصی مثل استروئید وکورتن استفاده می کنند و افرادی که دندان قروچه مرتب شدید شبانه دارند، احتمال شکست ایمپلنت زیاد است.

تیتانیوم مورد استفاده در ایمپلنت دندانیپنج نوع می باشد که به هر کدام گرید یک تا پنج گفته می شود:

گرید یک یعنی اینکه فلز از جنس تیتانیوم خالص است و یک بار آبدیده شده است آبدیده کردن یا  Heat Treatment به منظور مستحکم کردن ایمپلنت دندانیانجام میشود.

گرید دو یعنی دو بار آبدیده شدن و همینطور تا به آخر به جز گرید پنج که یک غلط مصطلح است و در اینجا تیتانیوم آبدیده نشده ولی با ترکیب آلومینیوم و وانادیوم تبدیل به یک آلیاژ سخت شده که از گرید چهار هم سخت تر است.

هر چه گرید بیشتر شود تیتانیوم سخت تر خواهد بود و در برابر فشارهای آکلوزالی مقاوم تر و هر چه خلوص تیتانیوم بیشتر باشد میزان استوانتگریشن بیشتر میشود پس بنا بر این بهترین گرید برای ساخت ایمپلنت دندانیگرید چهار است چون هم تیتانیوم خالص ساخته شده و هم از مقاومت خوبی برخوردار است.

برای قطر ۳٫۳ و کمتر باید از آلیاژ تیتانیوم استفاده کرد که مقاومت بیشتری در برابر نیروهای آکلوزالی داشته باشد البته در نطر داشته باشید که آلیاژ تیتانیوم ۹۲ درصد خلوص دارد و ۸ درصد بقیه را آلومینیوم و وانادیوم تشکیل میدهد پس استوانتگریشن ۸ درصد ضعیف تر بوده و باید در موقع استفاده در نظر گرفته شود.

در جهان منابع تیتانیوم زیادی وجود دارد که بهترین و خالص ترین متعلق به ایالات متحده و سوییس است منابع تیتانیوم در چین و روسیه از خلوص کمتری برخوردارند .

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان بر اساس عوامل زیادی متفاوت خواهد بود و یکی از تأثیرگذارترین آنها دندانپزشکی است که  اینکار را انجام می دهد. مبلغی که دندانپزشکان شارژ می کنند به مواردی مانند مکانی که در آن قرار دارند بستگی دارد ، چقدر دفتر بزرگ است ، چه تعداد پرسنل آن را اداره می کند ، چه نوع تجهیزات تخصصی و فناوری خاصی دارند و موارد دیگر. به این ترتیب ، یک دندانپزشک ممکن است برای یک روش واحد یک قیمت را محاسبه کند و دیگری برای همان روش، قیمت را دوبرابر کند بنابراین وقتی صحبت از ایمپلنت ارزان یا ایمپلنت اقساطی میشود همیشه منظور افت کیفیت کار نیست. 

قیمت ایمپلنت دندان بسته به تعداد ایمپلنتدندان مورد نیاز برای شما، هزینه کلی ایمپلنت دندان متغیر خواهد بود. بهعنوان مثال ممکن است متخصص ایمپلنت دندان کلا 4 ایمپلنت را برای کل فک شماکافی تشخیص دهد. در این صورت فاصله ی بین ایمپلنت ها با روکش دندان پرخواهد شد.  از کل قیمت ایمپلنت دندان شما می توانید نصف آن را در ابتداپرداخت کنید و بقیه هزینه ایمپلنت دندان را در طی اقساط شش ماهه پرداختنمایید. با توجه به گران بودن درمان ایمپلنت،ایمپلنت اقساطی فرصتی است برای افرادی که بودجه نقدی ندارند و نیاز به ایمپلنت دندان دارند

زمان التیام اولیه ایمپلنت

نوع هیستولوژیک استخوان در تماس با ایمپلنت متفاوت بوده می تواند روی مقدار استرس قابل تحمل در محدوده فیزیولوژیک توسط استخوان تاثیر گذار باشد. ایده آل ترین استخوان برای ساپورت یک پروتز متکی بر ایمپلنت استخوان لاملار است. استخوان لاملار به شدت ارگانیزه است اما تکمیل مینرالیزاسیون آن حدود 1 سال طول می کشد (پس از تر ما ناشی از جایگذاری ایمپلنت). استخوان woven (بافته) سریع تر و نخستین نوع از استخوان است که اطراف سطح تماس ایمپلنت شکل می گیرد با این حال تنها بخشی از آن مینرالیزه بوده و ساختار غیرارگانیزه آن کمتر می تواند در برابر استرس های شدید دوام بیاورد.

 در هفته شانزدهم استخوان اطراف تنها 70 درصد مینرالیزه بوده و کماکان بخش هایی از آن به صورت woven است. مطالعات دانسیتومتری رادیوگرافیک با کمک کامپیوتر تایید کرده اند که سطح تماس استخوان – ایمپلنت به مدت چندین ماه پس از جراحی جایگذاری دچار کاهش می شود. درصد مینرالیزاسیون استخوان و نوع استخوان ساپورت کننده روی اینکه نیرو وارد بر سطح تماس استخوان- ایمپلنت در محدوده فیزیولوژیک است یا خیر تاثیرگذار خواهد بود.

 

 

 

 

https://www.jivadental.co.uk/everything-need-know-dental-implants/

 

 

 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0


نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
بازدید : 130
تاریخ : شنبه 13 اردیبهشت 1399 زمان : 14:42 | نویسنده : مونا حسینی | نظرات (1)

ارسال نظر برای این مطلب

این نظر توسط سینما در ماشین با ایرانتیک در تاریخ 1399/03/13 و 0:06 دقیقه ارسال شده است

سینما در ماشین
https://www.irantic.com/car-cinema
من بابت سایت خوبتون ممنون هستم. ایرانتیک جدیدا ویژگی جدیدی آورده که توسط آن میتونیم با ماشین بریم داخل سینما و فیلم سینمایی رو از داخل ماشین ببینیم. اینجوری هم راحت تریم هم بهداشتیه هم خوراکی میتونیم سینما ببریم با خودمون.سینما ماشین بهترین کاری که کرده اینه که صدای سینما هم دست خودمون هست و میتونیم از رادیو ماشین صدای سینما رو پلی کنیم.
شهرهای تهران و کرج و قم و شیراز و مشهد و اصفهان و احتمالا تبریز هم سینما ماشین رو دارن میارن. کلا خیلی حال میده این سینما در ماشین .
پیشنهاد میکنم ی بار امتحانش کنید...
سایت ایران تیک یک سایت هست که با ادرس irantic.com در دسترس هست و بلیت سینما و بلیط کنسرت و بلیط تئاتر رو میتونید ازش تهیه کنید. قیمت بلیط ها با تخفیف ویژه هستند.


کد امنیتی رفرش


آمار سایت

آمار مطالب
کل مطالب : 99
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 74
باردید دیروز : 20
گوگل امروز : 2
گوگل دیروز : 5
بازدید هفته : 132
بازدید ماه : 94
بازدید سال : 14,666
بازدید کلی : 39,848

اطلاعات کاربری


عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

آرشیو

جستجو


کدهای اختصاصی

پشتیبانی

RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : Enterweb.ir